Nike gaat je deze winter op een heel unieke wijze warm houden

 

De winter van 2015 gaat je zeker niet in de koude kleren zitten als jij kiest voor de nieuwste collectie van Nike; de Nike Tech Fleece Aeroloft Collection. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden heeft het populaire merk twee innovatieve technieken met elkaar gecombineerd; Aeroloft en Tech Fleece.

Nieuwe technieken
jas van nikeAeroloft is een bijzondere techniek op basis van kussentjes, welke het vermogen hebben om opgenomen lichaamswarmte vast te houden. Het geheel bestaat uit meerdere lagen. In de tussenruimte bevinden zich gaatjes die het teveel aan warmte en lichaamsvocht kunnen afvoeren. Tech Fleece is een bijzondere variant op het welbekende fleece en bestaat uit een dubbele laag katoen met een laagje schuim tussen deze afzonderlijke lagen. Tech Fleece is er ook speciaal op gericht om de natuurlijke lichaamswarmte goed vast te houden. Aeroloft en Tech Fleece zijn allebei bijzonder dun en licht in gewicht. Hierdoor is er een grotere bewegingsvrijheid in een betere pasvorm van de jassen. Daarnaast is de winterjas comfortabel licht en is deze toch uitstekend bestand tegen de meest onaangename weersomstandigheden.

Beperkte collectie
Deze nieuwe collectie van Nike is nog niet heel uitgebreid. Op dit moment zijn er twee modellen voor dames en twee modellen voor heren beschikbaar. Nike heeft in deze modellen een uitstekende combinatie gemaakt tussen de hedendaagse trends en de optimale functionaliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *